Olen Hannu, valokuvaaja ja videokuvaaja, jolla on yli kymmenen vuoden kokemus visuaalisen tarinankerronnan alalta. Valokuvaus on kiehtonut minua jo lapsuudesta asti, kun sain ensimmäisen kamerani seitsemänvuotiaana.

Aloittaessani filmikameralla, opin arvostamaan valon, varjon ja yksityiskohtien merkitystä kuvissa. Tämä kokemus filmikuvauksen parissa on muokannut näkemystäni ja työskentelytapaani myös digitaalisen kuvaamisen maailmassa. Ymmärrys siitä miten mikäkin asia saadaan tehtyä, vaikka lopputulosta ei heti kameran näytöltä näe, luo varmuutta tekemiseen myös digikameroilla työskennellessä. Tämä intohimo on ohjannut minua läpi elämäni. Olen tällä hetkellä kouluttautumassa mediapalveluiden toteuttajaksi, jotta voin syventää osaamistani ja tuoda uusia näkökulmia työhöni.

Minulle kuvaaminen on taidetta, käsityötä, muistojen tallentamista ja informaation välittämistä. Parhaimmillaan kaikkia näitä yhtä aikaa.

Olen erityisen kiinnostunut mustavalkokuvauksesta. Se tuo esille valon ja varjon leikin tavalla, joka värillisissä kuvissa voi jäädä huomaamatta. Tämän tekniikan avulla pystyn tuomaan esiin kuvien syvempiä tunteita ja tarinoita. Työskentelytapani on huolellinen ja harkittu. Teen perusteellista taustatyötä jokaiseen projektiin, suunnittelen kuvaukset etukäteen ja pyrin aina parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen. Olen enemmän introvertti kuin ekstrovertti, mutta nautin ihmisten kanssa työskentelystä ja kykenen luomaan luottamuksellisen ilmapiirin kuvaustilanteisiin. Pyrin luomaan turvallisemman tilan, jossa jokainen voi olla oma itsensä.
 
Visioissani pyrin tuottamaan laadukasta ja puhuttelevaa kuvaa ja ääntä eri tarkoituksiin, olipa kyseessä sitten henkilökuvaus, tapahtuman dokumentointi tai jokin muu projekti. Haluan myös nostaa perinteisen filmikuvauksen arvostusta ja tarjota asiakkaille yksilöllisesti räätälöityjä visuaalisia ratkaisuja. Kouluttautuminen mediapalveluiden toteuttajaksi on asettanut minut ainutlaatuiseen asemaan, jossa voin yhdistää perinteisen käsityön ja nykyaikaisen teknologian tarjotakseni unohtumattomia visuaalisia kokemuksia.

Scroll to Top